Boka din yoga här!

Träna hos oss för välmående och hälsa.  Klasser från nybörjare till avancerad nivå.

Träna yoga  hos oss!

Vill du ha hjälp med att boka? Mejla dina önskemål till info@moveyourmind.nu så hjälper vi dig.

Vill du köpa fina yogaprylar t ex bolster eller yogamattor  så kan du kika på  www.yogagrossisten.se vi beställer hem det du önskar! Du får alltid 10 % rabatt på ordinarie pris om du beställer via oss!

För att boka ett pass behöver du logga in (eller skapa ett konto om du inte har något). Läs bokningsregler första gången du ska boka ett pass!

Du kommer få en bekräftelse via mejl på dina bokningar och där framgår även betalningsinformation. Får du inget mejl, kolla skräpposten.

Ta gärna med egen yogamatta/filt. Behöver du låna matta finns det lånemattor och filtar. Dusch och omklädningsrum finns ej, men det går bra att byta om på våra toaletter.

Behöver du hjälp? Mejla info@moveyourmind.nu – ange namn, telefonnummer och vad du vill boka!

Hitta din yogastil

Inom yoga finns det en mängd olika stilar, allt från dynamiskt tufft och utmanande till avslappnade, lungt och rofyllt. Här nedan kan du läsa om våra olika typer av yoga. Yoga är sanskrit och betyder balans eller förena. Det är som en teknik för fysiskt och mentalt växande, ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kroppen, känslorna och sinnet.

Yinyoga

I Yinyogan arbetar vi enbart med bindväv, leder och ligament. Passet är lugnt och meditativt. Vi stannar mellan 3-5 minuter i varje position, slappnar av och fokuserar på andning. Positionerna utförs liggandes coh sittandes. Utmärkt för stela kroppar samt som komplement till dynamiska yogaformer.

Yoga grund

Perfekt för nybörjare eller för dig som vill förfina tekniken inom yogan. Passet utgår från  hathayogapositioner med styrka, rörlighet, balans och andningsövningar som förbereder dig för framtida utövande av yoga.

Poweryoga

Dynamiskt pass som bygger styrka, rörlighet och balans. Fokuserad andning löper som en röd tråd genom passet. Passet är uppbyggt med modifierade positioner från ashtanga och hathayoga.

Hathayoga

Lugna mjuka rörelser som stärker, löser upp spänningar och gör dig mer flexibel.

Vi inleder med en andningsövning och avslutar med en skön avslappning.
En skön stund på mattan för nya eller erfarna yogisar

Kundaliniyoga

Yogapass med fokus på att stilla sinnet, öppna och öka flödet i kroppen. Vi använder oss av andetaget, mjuka rörelser och enkla mantran.

Senioryoga 

Hathayoga i lugnt och anpassat tempo med fokus på medveten andning, smidighet, styrka och balans samt avslappning.

Gravid och mammayoga

Just nu kan vi tyvärr inte erbjuda gravid/mammayoga.