Life coach Holistic

 

”Carina är en varm, lugn och harmonisk coach som får mig att öppna upp på ett helt nytt sätt och finna skatter inombords som jag själv inte hade funnit på egen hand.

Jag trodde aldrig att 60 minuter med Carina skulle kunna vara så kraftfullt.
Tack & Wow!❤ Malin

Vad är Life coach Holistic?

Life coach holistic är ett samtal som är så mycket mer än ett samtal. Här får du chansen att flytta din uppmärksamhet från att vara i tanken, till din egen intuition och känsla i kroppen. Vår kropp signalerar ständigt till oss och ger oss vägledning om vi är på rätt spår eller inte. Vi har svaren inom oss men vårt ego och vårt logiska tankemönster hindrar oss ofta från att verkligen komma i kontakt med vår inre visdom.

Holistic lifecoach tekniken är djupgående, helande, själslig och intuitiv samtalsform. Vi arbetar både med det som är, det som har varit och det du önskar skapa.

Till skillnad från annan coaching kan jag även använda min medialitet/intuition för att nå resultat om klienten önskar det. Coaching handlar dock inte om rådgivning utan kräver att klienten själv är villig att jobba på att hitta svaren inom sig.

Alla har en särskild uppgift att fylla i sina liv, att vi mår bra och att vi har en kärleksfull relation till oss själva och de människor vi har runt omkring oss.

Känn efter – har du en särskild uppgift/frågeställning som du vill finna klarhet i? Eller vill du framförallt hitta kärleken till dig själv och ditt liv? Du väljer själv vad du önskar få ut av coaching sessionen. Det är du som sätter mål och jag hjälper dig att nå/komma närmare målet.

 I ett lifecoach samtal ligger fokus på dina önskningar, dina mål och dina visioner. Vi tydliggör i samtalet vad som är viktigast för dig just nu och med olika övningar hjälper jag dig sortera de val som finns.  Vi utforskar dåtid, nutid och framtid för att få en komplett kartbild. Jag kommer även som din lifecoach använda mig av min egen intuition och mediala förmåga för att hjälpa dig komma närmare din sanning om du så önskar.

Det finns inga för små eller för stora frågor som vi kan hantera i ett liftcoachsamtal. Du sätter agendan. Sen utforskar vi din agenda genom olika övningar i tanken och i rummet. Utöver det coachande samtalet kan det ibland blir övningar med meditationer , hypnos, visualiseringar, fysiska övningar och ibland något helt annat. Ditt behov styr. 

Coachning handlar  inte om rådgivning utan kräver att du som klient själv är villig att jobba på att hitta svaren inom dig. 

Tystnadsplikt gäller i enlighet med ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer

 

Vad kan du få hjälp med?

Här är bara några axplock av frågor vi kan arbeta med under en session. Det är du som sätter agendan och frågan kan inte vara för liten eller för stor.

 

Balans i livet

Hitta din livsuppgift

Bli lyckligare/gladare/starkare…

Acceptera det som är svårt

Tycka om dig själv

Förbättra relationer

Tydliggöra vilka val som finns

Ta fram mål och handlingsplaner

Stärka din intuition

 

Under hösten erbjuder jag ett introduktionspaket på 3 x 60 minuter för 1900 kr (ord pris 2250 kr). Skriv ”HÖST20”  i kommentarsfältet när du bokar första tiden för att få ta del av erbjudandet.

Häftigt att prova att gå utanför traditionell terapi. Jag hade en god känsla i magen när jag gick ifrån mötena med dig. Jag kände mig stärkt och som att jag ägnat tid åt mig själv på riktigt, i en ärlighet som jag inte känner annars. Jag har gått i psykodynamisk terapi tidigare och det är bra på andra sätt men gav aldrig känslan av lycka efteråt, denna form känns som att den hjälper till liv inte bara överlevnad. Tack så mycket för träffarna, de har hjälpt mig mycket, trots att det bara var ett fåtal gånger. Det känns fint att det går att använda de olika inslagen i terapin på sitt eget sätt, på sina egna villkor utifrån vad som är hjälpsamt.

Karin

Efter en lång och jobbig period när jag inte visste hur jag skulle gå vidare i livet . Fick jag chansen att träffa Carina.
Hon lärde mig lyssna på mig själv, min inners röst, hitta tillbaka till mig själv och ta mig vidare, se positivare och gladare på livet.
Tack Carina du är helt underbar.
Therese