Life coach Holistic

Coachsamtal för inre vägledning

 

Vad är Life coach Holistic?

Life coach holistic är ett coachsamtal som är så mycket mer än ett samtal.  Det är ett coachsamtal för inre vägledning  där du får chansen att flytta din uppmärksamhet från att vara i tanken, till din egen intuition och känsla i kroppen. Vår kropp signalerar ständigt till oss och ger oss vägledning om vi är på rätt spår eller inte. Vi har svaren inom oss men vårt logiska tankemönster hindrar oss ofta från att  komma i kontakt med vår inre visdom. Därför kommer du upptäcka att ett Life Coach samtal ger så mycket mer!

Coachsamtal

Holistic lifecoach för inre vägledning

Är djupgående, helande, själslig och intuitiv samtalsform. På så sätt arbetar vi både med det som är, det som har varit och det du önskar skapa.

Till skillnad från annan coaching kan jag under samtalet även använda min intuition för att nå resultat om klienten önskar det. Coachsamtal handlar inte om rådgivning utan kräver att klienten själv är villig att jobba på att hitta svaren inom sig.

Känn efter – har du en särskild uppgift/frågeställning som du vill finna klarhet i? Eller vill du framförallt hitta kärleken till dig själv och ditt liv? Du väljer själv vad du önskar få ut av coaching sessionen, det är du som sätter mål. Jag hjälper dig att nå/komma närmare målet.

Fokus

I ett coachsamtal ligger fokus på dina önskningar, dina mål och dina visioner. Därför tydliggör vi i samtalet vad som är viktigast för dig just nu. Med olika övningar hjälper jag dig sortera de val som finns. Ibland utforskar vi dåtid, nutid och framtid för att få en komplett kartbild. Jag kommer även som din lifecoach använda mig av min egen intuition och mediala förmåga. Allt för att hjälpa dig komma närmare din sanning om du så önskar.

Det finns inga för små eller för stora frågor som vi kan hantera i ett liftcoachsamtal. Av den anledningen sätter du agendan sen utforskar vi din agenda genom olika övningar i tanken och i rummet. Ibland väver vi in andra övningar såsom meditationer , hypnos, visualiseringar, fysiska övningar och ibland något helt annat, ditt behov styr. 

Coachning handlar  inte om rådgivning utan du som klient jobbar på att hitta svaren inom dig. 

Tystnadsplikt

Gäller i enlighet med ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer

 

”Carina är en varm, lugn och harmonisk coach som får mig att öppna upp på ett helt nytt sätt och finna skatter inombords som jag själv inte hade funnit på egen hand.

Jag trodde aldrig att 60 minuter med Carina skulle kunna vara så kraftfullt.
Tack & Wow!
❤ Malin”

Vad kan du få hjälp med?

Här är bara några axplock av frågor vi kan arbeta med under ett coachsamtal. Det är du som sätter agendan och frågan kan inte vara för liten eller för stor.

 

Balans i livet

Hitta din livsuppgift

Bli lyckligare/gladare/starkare…

Acceptera det som är svårt

Tycka om dig själv

Förbättra relationer

Tydliggöra vilka val som finns

Ta fram mål och handlingsplaner

Stärka din intuition

* Hitta din inre vägledning

 

Notera att du får rabatterat pris om du bokar 3 samtal! 

Häftigt att prova att gå utanför traditionell terapi. Med god känsla i magen gick jag ifrån mötena med dig och jag kände mig stärkt som att jag ägnat tid åt mig själv på riktigt, i en ärlighet som jag inte känner annars. Jag har gått i psykodynamisk terapi tidigare och det är bra på andra sätt men gav aldrig känslan av lycka efteråt, denna form känns som att den hjälper till liv inte bara överlevnad. Tack så mycket för träffarna, de har hjälpt mig mycket, trots att det bara var ett fåtal gånger. Det känns fint att det går att använda de olika inslagen i terapin på sitt eget sätt, på sina egna villkor utifrån vad som är hjälpsamt.

Karin

Efter en lång och jobbig period när jag inte visste hur jag skulle gå vidare i livet . Fick jag chansen att träffa Carina.
Hon lärde mig lyssna på mig själv, min inners röst, hitta tillbaka till mig själv och ta mig vidare, se positivare och gladare på livet.
Tack Carina du är helt underbar.
Therese

Här kan du läsa om våra andra tjänster:

Mindfulness online
Workshop
Hypnos