Hypnos- och Regressionsterapi

Med hjälp av hypnosterapi kan du ändra oönskade beteenden och handlingsmönster.
Du kan bli helt bli fri från t ex stress, fobier och föreställningar som hindrar dig i din personliga utveckling.

Hypnos

Hypnos är ett djupt avslappnat tillstånd då du är fullt medveten om vad som sker. Under hypnosen ger jag dig suggestioner (förslag) på förändringar som förstärker din utveckling och får dig att må bra.

Du bestämmer alltid själv vad du vill ta till dig och vad du vill göra. Och du kan alltid själv lätt ta dig ur det hypnotiska tillståndet.

Vi upplever dagligen korta stunder då vårt medvetande befinner sig i lätt hypnos (trance). Det kan vara när vi drömmer oss bort, när vi läser en bok eller när vi kör bil och får känslan av att inte minnas vägen du kört. Hypnos är ett helt naturligt tillstånd då ditt logiska och analytiska sinne backar tillbaka och du får tillgång till ditt undermedvetna.

I ditt undermedvetna har du sinnesintryck samlade som du inte kan lyfta, men kan aktiveras av till exempel en doft, ett ord, hörsel- eller synintryck.

Med hypnosen får du tillgång till den och tillsammans kan vi justera, förbättra och utveckla dina beteenden både fysisk och mentalt.

Du är fullt medveten under hela hypnosen och då kan jag ställa frågor till dig för att finna underliggande orsaker till de besvär du kan uppleva.

Sessionen omfattar 1,5-2 timmar. Vi inleder med att gå igenom dina förväntningar och jag klargör hur hypnosen fungerar. Sedan leder jag ner dig i en djup avslappning där du kommer i kontakt med ditt undermedvetna, din inre visdom.

Hypnosen genomförs enbart på Svenska.

Hypnosterapi

Med hjälp av hypnoterapi kan du ändra oönskade beteenden och handlingsmönster. Tänk dig känslan att bli  helt fri från t ex stress, fobier och föreställningar som hindrar dig i din personliga utveckling.

Jag guidar dig in i en djupavslappnande hypnos och du kommer på så sätt i kontakt med ditt undermedvetna. Du kan föreställa dig att du har en kontrollpanel i ditt undermedvetna som styr både fysiska och mentala funktioner.

Hypnosterapi kan hjälpa dig med en mängd olika besvär som t ex:

  • Stress och utmattning
  • Sömnbesvär
  • Ångets och depression
  • Låg självkänsla
  • Blyghet
  • Smärta
  • Fobier
  • Flygrädsla

och mycket mer. Tveka inte att kontakt oss om du har frågor kring hypnos.

Nybesök för hypnosterapi tar 1,5 timme och kostar 1 200 kr.

Regressionsterapi (tidigare-liv hypnos)

Är du nyfiken på tanken om tidigare liv? Under en regressionshypnos leds du in i ett djupt avslappnat tillstånd där du får möjlighet att uppleva ett eller fler tidigare liv. Saker vi upplevt i tidigare liv kan finnas med som spår och beteenden som kan vara svåra att logiskt förklara. Genom att uppleva grundorsaken kan du bli befriad från oönskade beteenden. En regressionshypnos kan vara mycket terapeutiskt och förlösande när det gäller problem som man inte riktigt förstår varför man har.

”Tidigare liv”-terapin kan du göra även om du idag inte upplever dig ha problem. Du utforskar då bara dina inre minnen och ökar din insikt om att själen är odödlig.

Att uppleva ett tidigare liv är en individuell upplevelser, en del ser bilder som på film, en del hör vad som sker och en del känner hur det känns. Ofta är det en blandning av upplevelser.

De flesta har en förmåga att gå ner i så djup avslappning att de kan uppleva tidigare liv, men det finns som alltid undantag. Jag kan inte lämna någon garanti att just du kan nå minnen av tidigare liv. Men för den stora majoriteten är det inga problem.

En regressionshypnos tar mellan 1,5-2 timmar och kostar 1 400 kr.

Regressionsterapi och tidigare-liv terapi

Sagt om hypnos hos Move Your Mind

Jag kom i kontakt med hypnos på mindfullness-kursen som Carina håller i. Jag trodde inte att hon var klok som höll på med sådant fuffens och jag var mycket skeptisk. Samtidigt blev jag otroligt fascinerad av det som berättades. Jag funderade länge och insåg att jag var rädd för att prova, rädd för vad som skulle kunna hända och av den anledningen beslutade jag mig för att prova. För att utmana min egen rädsla. 
Natten innan vaknade jag genomsvettig och panikslagen. Jag ville absolut inte genomföra det och för att kunna somna om lovade jag mig själv att jag skulle be Carina ge mig massage istället. 
När jag kom till Carina berättade jag om natten som varit och att jag ville byta. Hon tittade på mig och pratade med mig på sitt lugna sätt och sa att vi visst skulle utföra hypnosen. Och det är jag så otroligt glad för. Hypnosen var något av det häftigaste jag varit med om. För mig försvann alla mina tankar som ständigt fyllt mitt huvud och jag hörde bara Carinas röst. Det blev en ro i hjärnan som jag aldrig upplevt tidigare och hypnosen har hjälpt mig med en del av mina problem. 
Katarina