Carina Berglund Andersson

Min historia

Jag som driver Move Your Mind AB heter Carina Berglund Andersson och efter drygt 20 år inom fastighetsbranschen kände jag att det var dags att följa min inre drivkraft och önskan att arbeta med mjukare värden. Det ledde till att jag utbildade mig till friskvårdskonsult och har efter det fördjupat mig med flera olika tekniker inom stresshantering, bl a mindfulness, hypnosterapi, regressionshypnos, holistisk lifecoach, yoga, massage och soundhealing och nu allra senast Reiki Master enligt Holy fire III. Min mission är idag att minska stress och ohälsa och få människor att växa och må bra.

 Jag använder mig av en bred variation av metoder och verktyg. Detta för att just du ska få en lösning som passar dina förutsättningar och behov.

Hos mig hittar du ett brett utbud av yoga, pilates, hypnosterapi, tidigare-liv hypnos,  lifecoachsamtal, mindfulness, massage, workshop och mycket mer. Du är alltid välkommen in!

Vi  behöver alla en balans mellan träning och vila – stress och avkoppling för att må bra.

Min önskan är att du ska nå din fulla potential!

Yogainstruktörer

Carina Berglund Andersson

Carina Berglund Andersson

Yinyoga, Mediyoga och Mindfulness

Anneli Onstrand

Anneli Onstrand

Senioryoga och Hathayoga

Malin Bjerkestig

Malin Bjerkestig

Yinyoga, barnyoga och Workshop IKIGAI

Lisa Sundqvist

Lisa Sundqvist

Kundaliniyoga

Helena Ljungström

Helena Ljungström

Qigong

Lena Myrenius

Lena Myrenius

Yoga grund och Poweryoga

Varför välja oss?

Erfarna och välutbildade instruktörer

Alla våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera klasser. Vi är måna om att ge våra kunder den bästa guidningen och supporten för att på ett tryggt och säkert sätt praktisera yoga hos oss.

Kundens bästa i fokus

Att komma till oss innebär att vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och få den support och hjälp du behöver. Både under klasserna men även gällande bokningar och andra frågor.

Lugn miljö

Att komma in till oss ska vara en känsla av att förflyttas in i en lugn oas. Vi har fin och välskött yogasal och fräscha yogamattor/props du kan låna om du inte vill ta med egen matta.

Vill du bli en av våra instruktörer?

Ibland behöver vi nya instruktörer dels för att bredda utbudet samt för att någon instruktör ibland slutar. Om du är utbildad och har erfarenhet inom någon yoga/pilatesform är du alltid välkommen att höra av dig till Move Your Mind så bokar vi ett möte.

Du kan även som utbildad instruktör hyra våra lokaler för workshop under helger.

Kontakta info@moveyourmind.nu så hör vi av oss!