Yinyogainstruktör utbildning

 

Vill du fördjupa dina kunskaper inom Yinyoga?

Då är vår grundutbildning till Yinyoga instruktör perfekt för dig. Upptäck den fantastiska yogastilen som inte bara stärker din fysiska kropp, utan även ger dig inre styrka och stabilitet. Under kursens gång kommer vi utforska olika pass, lära oss om anatomi och stresshantering, samt utveckla trygghet i lärarrollen. Du kommer att få en bred kunskap om yinyogans alla aspekter och lära dig instruera dina egna klasser på ett tryggt och säkert sätt. Ta chansen att gå med i vår gemenskap på Facebook och få feedback och stöd. Anmäl dig idag och ge dig själv möjligheten att utvecklas både mentalt och fysiskt.

Yinyoga 40 timmar Grundutbildning

Grundutbildning till yinyoga instruktör

Kursens upplägg:

En plats kvar på majkursen!

Fredag 3 maj 13.00-18.00, Lördag 4 maj 09.00-17.00, Söndag 5 maj 09.00-17.00,
samt Lördag 25 maj 09.00-17.00

Nytt kursdatum:

Fredag 16 augusti 13-18.00, lördag 17 augusti 09.00-17.00, söndag 18 augusti samt lördag 31 augusti.

När du bokar ange om du önskar gå maj eller augustikursen!

Utöver ovanstående datum kommer du få med dig hemuppgift efter första helgen som ska vara inlämnad innan diplomeringsdagen. I hemuppgifterna ingår bl a att förbereda ett pass till sista dagen.

Under första helgen kommer vi prova flera olika typer av pass samt gå igenom både teori och praktik som till exempel  2 & 2 övningar i att instruera klasser.

Sista lördagen kommer alla få hålla en egen kort session i yinyogan för att träna på instruktörsrollen och vi avslutar dagen med feedback och diplomutdelning.

Du kan givetvis gå kursen enbart för din egen skull om du inte vill undervisa, då är du med som observatör sista dagen. Du får då ett intyg istället för diplom på genomgången kurs. Du behöver inga förkundskaper för att gå kursen. Men det är en fördel om du provat yinyoga tidigare.

Efter kursen kommer du ha bred kunskap inom yinyogans alla aspekter för att på ett tryggt och säkert sätt kunna instruera dina egna klasser. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam community på FB där du kan ställa frågor och få feedback.

Vad kan du förvänta dig?

Här är några av huvudpunkterna vi kommer studera under kursdagarna:

Positioner

Passuppbyggnad

Anatomi

* Stresshantering (mindfulness)

Lärarrollen

Musikval

Meditationer

Redskap (props)

Max 8 deltagare under kursen.

 

 

Praktisk info

Pris 6 100 kr inkl moms (kursen faktureras)

Önskar du avbetalning via Qliro kan detta ordnas – kontakta oss på info@moveyourmind.nu

Din plats är garanterad när kursavgiften är betald (om inte annat överenskommits).

I kursen ingår ett gediget kompendium med positioner och förslag på passupplägg.

Avbokning utan kostnad kan ske fram till 14 dagar före kursstart. Efter det kan avbokning ske utan konstnad om du blivit sjuk och har läkarintyg. Annars sker ingen återbetalning (du kan dock få gå kursen vid senare tillfälle utan kostnad).

Vill du bo kvar under helgen kan vi varmt rekommendera vandrarhemmet som ligger direkt i anslutning till vår lokal. Läs mer på:

Vandrarhem – Hagabergs folkhögskola

Lunch medtages eller kan handlas i närliggande affär/restaurang. Vi har tillgång till kök med kyl, micro och spis. Under kursen finns frukt, te och kaffe.

Du får även tillgång till Mindfulness Onlinekurs. En 8-veckors kurs i tekniken MBSR – Mindfulness based stress reduction. Kursen är helt frivillig att genomföra men kan ge en stor hjälp i din utveckling till att bli en fantastisk närvarande lugn yinyogainstrukör.

ANMÄLAN:

Yin Yoga Instruktör Utbildning med Move Your Mind!

13 + 3 =

Om Carina
Carina är en erfaren och inspirerande yogalärare och mindfulnessinstruktör med över 10 års erfarenhet. Hon brinner för att dela sin kärlek till yoga och mindfulness med andra. Med en gedigen utbildning inom yinyoga, inklusive en 100-timmars fördjupningsutbildning på det pittoreska Kranti Yoga i Goa, Indien, är Carina expert inom detta område. Hon har också vidareutbildat sig inom olika områden som restorativ yoga, Kinesiska elementen och meridiansystemet samt har en  Diplomutbildning i MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion). Carina är även en skicklig massör, lymfmassör, hypnosterapeut, regressionsterapeut samt holistic life coach.
Carina hälsar dig varmt välkommen till den här utbildningen!

Välkommen till en värld av lugn, glädje och välmående!

Om yogastudion:

I natursköna omgivningar centralt i Södertälje ligger Solvillan. Utifrån anspråklös men med en yogasal med härlig energi och fantastisk utsikt mot Sinnenas trädgård. Salen tar 10-12 deltagare och är utrustad med allt man kan önska inom yogan. Som bonus kan man även få uppleva gongarnas vibrationer och den spröda klangen från kristallskålar. Allt för en härlig stund på mattan.

Carina Berglund Andersson
Solvillan yogasal
Företagsevent kickoff med Gongar och kristallskålar

Här kan du läsa om våra andra tjänster:

Mindfulness online
Workshop
Hypnos