Massage

När kroppen behöver vila och återhämtning

Massage har många goda effekter både för både kropp och själ. Du kan få speciell hjälp mot stela och trötta muskler eller enbart njuta av behaglig, sinnlig massage. Vid massage frigörs dina ”må bra”-hormoner och stresshormoner som kortisol minskar.

————————–

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är allmänt smärtlindande, lugnande och kan höja prestations- och koncentrations-nivåerna. Vi arbetar med att mjuka upp muskelspänningar för attt öka rörlighet och flexibilitet i kroppen. Vill du njuta vår massage enbart för ditt välbefinnande, som en guldkant i tillvaron boka en deep relax på 50 minuter eller avslappningsmassage på 75 minuter. 

————————–

Klangmassage

Under behandlingen placeras olika klangskålar med olika vibrationer ut på din kropp och genom vibrationerna uppnår du en härlig avspänning som löser upp fysiska spänningar djupt in i kroppen. Du aktiverar kroppens parasympatiska nervsystem och frigör kroppens självläkande processer. Genom att vibrationerna från klangskålarna når rakt igenom kroppen stäms kroppen till inre balans och du når inre organ och blockeringar som du annars aldrig når vid en traditionell massage. Metoden passar speciellt bra för de som har smärtor eller hög stress.

————————–

Lymfmassage

Lymfsystemet är viktigt för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag och renas sig från slaggprodukter. Det är även en viktig del av kroppens cirkulationssystem.

I Lymfmassagen fokuserar man på att öka flödet av lymfvätska så att slaggprodukter i vävnader kan föras ut ur kroppen. Lymfmassagen minskar svullnad i kroppen och ökar immunförsvarets kapacitet.

Lymfmassage kan underlätta vid övervikt,  om du samlar vätska och svullnad i kroppen, har stram bindväv och smärta som orsakas av tröghet i lymfan. Metoden kan också hjälpa efter brännskador och operationer – många kvinnor har fått god hjälp av metoden efter bröstcanceroperation.

Massagen är mjuk och behaglig.

Vid första besöket ingår information om egenvård i den bokade tiden.

För att se priser och tillgängliga tider – klicka på bokaknappen!